Pusat Panggilan Hokben :RadarDetik

Hokben menyediakan perkhidmatan jika sesuatu berlaku yang tidak menyenangkan anda, segera mengadu kepada  pusat panggilan Hokben. Ini sangat jelas supaya kami, Hokben dapat meningkatkan perkhidmatan dan memberi teguran kepada pekerja yang bertugas. Kerana ia adalah tugas kami untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik.

Restoran makanan segera yang mempunyai tema unik ini telah lama ditubuhkan di Indonesia. Ada begitu banyak penggemar makanan dari restoran ini. Salah satu sebab restoran Hokben ini unik ialah menu makanannya. Makanan gaya Jepun disediakan oleh restoran ini yang sebelum ini dipanggil Hoka Hoka Bento.

Terdapat banyak cawangan yang dibuka oleh Hokben, buat masa ini Hokben termasuk dari Jawa, Bali, dan perintis di pulau-pulau lain.  Jadi untuk memperluaskan pasaran di luar kedua-dua pulau masih beransur-ansur. Kelangsungan restoran ini adalah kerana ia mempunyai rasa yang sesuai dengan lidah orang Indonesia.

Di samping itu, pusat panggilan yang Hokben sentiasa berusaha memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan setianya. Sama ada untuk menerima aduan atau maklumat lain. Termasuk maklumat untuk prosedur tempahan. Oleh itu, jika anda masih ingin tahu dan mempunyai soalan, hubungi CS Hokben.

Mengadu ptiada Pusat Panggilan Hokben jika Pesanan Terlambat

Sudah tentu, tugas pusat panggilan adalah untuk menerima panggilan daripada pelanggan yang tersebar di seluruh Indonesia. Sama ada pelanggan baru atau pelanggan setia, pasti pegawai pusat panggilan masih akan memberikan perkhidmatan terbaik untuk berpuas hati. Itulah penerangan asas destinasi panggilan dan tugas pusat panggilan.

Panggilan boleh mengandungi apa-apa, seperti yang dijelaskan di atas, iaitu aduan, ingin tahu tentang promo untuk hanya ingin mengetahui menu yang ada. Pegawai pusat panggilan mesti bersiap sedia untuk melayani semua jenis soalan dan aduan daripada pelanggan.

Walaupun ia telah lama ditubuhkan di Indonesia dan mempunyai ramai pelanggan setia, ada kemungkinan Hokben membuat kesilapan. Oleh itu, peranan penting pusat panggilan di sini. Untuk merapatkan antara Hokben dan pelanggan jika kemudian terdapat aduan atau cadangan yang akan berguna untuk penambahbaikan.

Bagi anda yang mempunyai masalah atau aduan, hanya mengadu kepada pusat panggilan Hokben supaya anda boleh membuat susulan kemudian. Supaya kami akan segera mengambil tindakan selanjutnya untuk memberikan pembetulan supaya kesilapan yang sama tidak berlaku seterusnya. Kami akan memberi teguran jika mana-mana pegawai kami membuat kesilapan.

Seperti aduan jika pegawai penghantaran menjadi lewat dalam menghantar ke destinasi. Mungkin jika terlambat dalam beberapa minit ia tidak penting bagi sesetengah orang, tetapi jika orang itu tidak boleh menunggu kerana ada agenda lain. Ia sangat menjengkelkan dan tidak selesa tentu saja.

Terutama jika pesanan yang dijangkakan telah tiba lewat, apabila ia akan dinikmati, ternyata pesanan itu tidak sesuai, ia akan menjadi sangat mengganggu. Segera, anda melaporkannya ke pusat panggilan kami di e-mel info@hokben.co.id. Kami bersedia untuk menerima dan mengemukakan  aduan anda  kemudian dan segera membuat susulan.

Adukan pada Call Center Hokben, Sedia 24 jam

Pegawai pusat panggilan kami akan bersedia untuk berkhidmat kepada anda selama 24 jam penuh. Ini kerana beberapa cawangan yang dimiliki oleh Hokben sendiri mempunyai waktu operasi 24 jam. Oleh  itu, jika anda memerlukan bantuan atau hanya ingin mengemukakan aduan, anda boleh menghubungi CS kami.

Untuk memuaskan pelanggan setia dan memberikan perkhidmatan terbaik, serta membuat penambahbaikan dalam perkhidmatan jika terdapat aduan. Aduan itu kemudiannya akan menjadi penilaian prestasi setiap pekerja dari Hokben. Restoran ini, yang telah ditubuhkan selama lebih dari 30 tahun, pastinya berpengalaman dalam berurusan dengan pengguna.

Oleh itu, pegawai pusat panggilan kami akan dilengkapi dengan cara memenuhi keperluan pelanggan. Sebagai tambahan kepadae-mel di atas, anda juga boleh menghubungiCS kami melalui platform lain. Seperti dari laman media sosial kami di twitter, IG dan facebook.

Anda boleh bertanya atau mengadu di  pusat panggilan Hokben  di sana.  Bermula dari waktu operasi cawangan hokben yang ingin anda lawati untuk menyampaikan ulasan  pengalaman anda  menikmati makanan di restoran ini dengan masakan gaya Jepun. Biasanya dari laman media sosial ini, pelbagai promosi akan dihantar.

Promosi ini pasti dapat dinikmati dengan terma dan syarat yang berlaku. Belajar dan perhatikan setiap butiran promo, jika tidak jelas, anda boleh bertanya terus ke pusat panggilan. Diharapkan dengan adanya pusat panggilan ini, Hokben akan menjadi sebuah restoran yang mempunyai kepercayaan yang tinggi daripada masyarakat dan boleh diterima.

Ada aduan? Mengadu di pusat panggilan Hokben dengan segera

Sudah tentu kami telah menyampaikan beberapa kali jika anda mempunyai aduan dengan segera hubungi pusat panggilan kami. Untuk segera digunakan sebagai penilaian untuk semua pihak, dan penambahbaikan dibuat dalam perkhidmatan. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami, selain aduan CS, kami juga menerima ulasan dari restoran kami.

Ulasan atau ulasan ini boleh dikatakan serupa dengan aduan tetapi tidak sepenuhnya mengadu. Mungkin ada tinjauan bagaimana berpuas hati dengan perkhidmatan Hokben. Oleh itu, selain dapat disampaikan terus kepada pegawai cs, anda juga boleh menghantar ulasan di media sosial lama hokben.

Menghubungi CS juga boleh melalui platform laman web rasmi restoran bertema Jepun ini. Dengan memilih menu sub Hubungi Kami, dan isikan borang dengan sewajarnya. Jika anda telah mengemukakan semakan atau aduan di pusat panggilan Hokben, di samping itu anda juga boleh membuat pesanan melalui laman web.

Sudah tentu, anda mesti mempunyai akaun sebelumnya atau telah mendaftarkan akaun. Sekiranya tidak mudah, isi e-mel dan borang lain dengan betul. Jika ya, anda kemudian boleh mula memesan menu makanan yang ada. Ini diselaraskan ke outlet yang terdekat dengan anda dan sama ada untuk sampai ke destinasi akhir penghantaran kemudian.

Sekedar Tanya atau Mahu Adukan piklanPusat Panggilan Hokben, Kami Sedia

Sekiranya anda mempunyai soalan mengenai maklumat seperti penghantaran, anda boleh terus menghubungi CS penghantaran khas di nombor 1500505. Apabila memanggil perkhidmatan dan meminta jumlah harga, ia akan disampaikan sepenuhnya bahawa ia telah meliputi cukai dan kos penghantaran.

Oleh  itu, anda tidak perlu risau tentang pekerja yang membesar-besarkan kos penghantaran kemudian, kerana ia telah diatur terlebih dahulu. Tetapi jika ada sesuatu yang tidak menyenangkan apabila terdapat penghantaran sama ada sebelum atau selepas  pesanan tiba, anda boleh segera mengaduke pusat panggilan melalui e-mel secara langsung.

Untuk maklumat yang disenaraikan di halaman kami, sama ada media sosial atau laman web, segera tanya mengenainya. Kami dengan senang hati akan menerangkan perkara ini untuk anda supaya tidak ada lagi rass a yang ingin tahu. Biasanya pengguna sering bertanya tentang promosi dan syarat-syarat untuk mendapatkan promo ini.

Ha l ini adalah untuk mengelakkan salah fahamdalam mentafsirkan promosi yang ada. Kami sememangnya telah berusaha sebaik mungkin untuk menyampaikan maklumat dengan jelas, tetapi mungkin kurang berhati-hati untuk memberi perhatian kepada maklumat yang telah dinyatakan dengan jelas.

Dengan berinteraksi secara langsung dengan pengguna, diharapkan pegawai enter panggilan hokben dapat menyampaikan cadangan atau aduan daripada pengguna untuk bahan penilaian kemudian. Untuk memberikan perkhidmatan terbaik , maklum balas daripada pelanggan diperlukan dan segera mengadu kepada pusat panggilan Hokben jika terdapat aduan.

Selengkapnya